Fysieke Training

U wilt als sporter of bedrijf iets bereiken, maar het loopt even niet? Een kleine verandering kan een groot verschil maken. Even iets anders doen! Bij Assmann Coaching en Training wordt niet zwart wit gedacht. Een Fysieke Out Of The Box training kan in elke situatie binnen een bedrijf of binnen een totaal andere tak van sport. Naast verschillende bedrijven zijn er verschillende sportteams en talentenselecties langsgekomen zoals Rugby, Handbal en Tennis.

Wat anderen zeggen over Ruben

Paul Zuidema, oprichter, voormalig bestuurslid Rugby Academy Midden Oost

"De talenten van de Rugby Academy Midden-Oost krijgen van Ruben gedurende de winterperiode op rugby aangepaste trainingen met Jiujitsu als grondslag. De wijze waarop Ruben zich in rugby heeft verdiept en dit vervolgens met enthousiasme heeft vertaald naar een trainingsschema voor deze groep, > 15 kinderen in de leeftijd van 12-15 jaar, spreekt tot de verbeelding. 
Met respect, een rustige houding en zijn brede kennis van sport, heeft hij bewezen capabel te zijn deelnemers te motiveren, sporttechnische vaardigheden bij te brengen en tegelijkertijd daar waar gewenst bij te dragen aan de ontwikkeling van karakter en gedrag; zowel individueel als voor de groep als geheel."

Gert-Jan Teeuwissen, Bestuurslid Stichting Topsport Houten en Directeur T-rope Training en Opleidingen

"De trainingen die Ruben geeft ter ondersteuning van de talenten van Handbal Houten, hebben meerwaarde in de zin van: leren omgaan met weerstand (actie-reactie), mentale weerbaarheid vergroten en het fysieke contact durven aangaan."

 

Jeroen Rinkel, Tennisleraar bij verschillende verenigingen en opleider bij Tennisopleidingen JeroenRinkel

"Topsporter en goede enthousiaste jeugdtrainer deze mooie combinatie is Ruben!!"

 

Matthijs Wilhelmus, Marketing, Global Market Development Manager

"Ruben heeft de zeldzame kracht dat hij binnen één training iedereen op zijn of haar niveau kan laten trainen. En dat het nog leuk is ook!"

 

Partners & Opdrachtgevers