Budo Sport

Budo is de verzamelnaam voor de traditionele Japanse zelfverdedigingskunsten zoals JUDO en JU JITSU. JUDO betekent de 'zachte weg' en JU JITSU betekent de 'zachte kunst'. Deze sporten zijn voor iedereen jong en oud. Techniek, discipline en beheersing van lichaam en ziel zijn hier belangrijker dan het aanleren van een truc.

Wat anderen zeggen over Ruben

Matthijs Wilhelmus, Marketing, Global Market Development Manager

"Zijn eigen enorm hoge niveau kun je duidelijk zien in zijn trainingen. Toch kan hij zelfs moeilijke technieken zo uitleggen dat zelfs iemand die nog nooit getraind heeft het snapt."

Pascal Martens, Docentopleider van de Politieacademie

"Ruben is, als geen ander, perfect in staat om een passend lesklimaat te creëren voor zijn doelgroep en lesinhoud. Hij is zeer goed in staat om maatwerk te leveren per kind en beschikt daarbij over een goed ontwikkelde pedagogische stijl. Het is mooi om te zien hoe hij, net als alle docenten, soms worstelt met een interventie, maar toch vaak de juiste keuzes maakt. Daar waar het anders loopt dan verwacht buigt hij het ook net zo makkelijk weer om. Het is echt een plezier om hem aan het werk te zien!"

Partners & Opdrachtgevers