Golden Girls

Geplaatst op Geplaatst in Blog

“World Champions! Great moment.. A final how it’s supposed to be. A duo how it’s supposed. A strong opponent from Thailand that didnot give up. Not a fancy show but strong techniques also shown in the next Final Fighting -57kg by Romee. But this is just the start, onto the next Bridget Zoetemeyer and Romée Roussey
Thanks for the video Sport Ju Jitsu in Action”

In 2015 heb ik goud gewonnen op mijn laatste Europese kampioenschappen, 2016 goud op mijn laatste Wereldkampioenschappen, 2017 zilver op mijn laatste Wereldspelen. In 2018 was ik spreker op de Wereldkampioenschappen in Malmö. De stad waar ik in 2008 mijn eerste Wereldkampioenschappen had.
Nu in 2019 had ik de grote eer om coach te zijn bij de Wereldkampioenschappen in Abu Dhabi. Het was een geweldig evenement. De sfeer binnen ons team was geweldig. We hadden veel plezier en uitzonderlijke resultaten.
Natuurlijk waren er ook verliezen. Maar ik kan een heel diepe buiging maken voor de manier waarop deze jonge atleten zichzelf kunnen afstoffen en het opnieuw kunnen proberen. Niet opgeven, geen achteruitgang. Ik kijk er naar uit om weer met ze samen te werken voor de volgende kampioenschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *