Cheerhub, Platform om in de gaten te houden!

Geplaatst op Geplaatst in Blog

Kort geleden werd ik ineens gebeld door een vriend van de middelbare school. Ik ken hem al sinds de brugklas van ’t Laar en Berg sinds 1997/98. In de afgelopen 15 jaar zijn wij elkaar één keer tegengekomen bij een tennistoernooi. Ik kwam daar kijken bij een vriend met wie ik altijd Ju Jitsu getraind had, want hij had die dag een toernooi rolstoeltennis. De sfeer was fantastisch, heel ontspannen en gemoedelijk. Eigenlijk precies zoals sport hoort te zijn, plezier maken en delen. Op de weg terug naar de parkeerplaats liep ik daar Michiel tegen het lijf.
Nu weer wat jaartjes later benadert hij mij via Social Media. Of ik ambassadeur wil worden voor Cheerhub. Hij had mijn carierre als topsporter in de gaten gehouden. Juist omdat hij weet hoe hard ik altijd heb moeten werken al die jaren, met nauwelijks aandacht van media en grote sponsoren, ben ik misschien wel de aangewezen persoon om één van de ambassadeurs te worden.
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik heb altijd interesse gehad in sport. Als Ju Jitsu trainer ben ik zelfs actief geweest bij totaal andere sporten zoals Tennis, Voetbal, Handbal en Rugby.
Sport is er voor iedereen, om te doen, maar ook voor iedereen om van te genieten als toeschouwer. Bovendien zijn er ook veel minder bekende sporten die aandacht verdienen of financiële steun.
Met Cheerhub worden sportbonden, clubs, teams, sporters en vooral ook sportliefhebbers samengebracht. Dit platform is de toekomst als het gaat om communicatie en het delen van ervaringen over met name amateursporten, broadcasten of volgen van wedstrijden, zoeken en delen van het laatste nieuws, connecten met vrienden en het uitwisselen van CHEER tokens.
Kortom dat waar sport om draait. Namelijk plezier maken en dit plezier delen. Daarom geloof ik in Cheerhub en ben ik graag ambassadeur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *