Agressiemanagement

Remy Reeders, Trainer bij REACT Advies & Training

"Ruben heb ik leren kennen op zijn tweede werkdag bij REACT Advies & Training, hij werd toen ingewerkt als trainingsacteur. De kwaliteit van Ruben als trainingsacteur is het realistisch neer kunnen zetten van verschilende soorten gedrag maar tegelijktijd kunnen observeren hoe de deelnemers staan en wat zij zeggen, zodat hij hen na de gedragsoefening ook nog feedback kan geven. Naast acteur is hij ook trainer en dit zorgt er voor dat we tijdens trainingen de groep kunnen splitsen om de deelnemers persoonlijke aandacht te geven. Ruben is een teamspeler en het is makkelijk en leuk om met hem samen te werken."

Ambassadeur

Ben de Veth, Voormalig Voorzitter Supporters Jeugdsportfonds Gooi &Vechtstreek.

"Met zijn inspirerende clinics en voordrachten is hij een rolmodel voor veel kinderen geworden. Hij laat zien dat je met doorzettingsvermogen, discipline en enthousiasme kunt bereiken wat je wilt. En daar gezond bij kan blijven of worden. Tijdens bijeenkomsten met intermediairs en sponsors draagt hij diezelfde boodschap. Daarmee heeft hij sportliefhebbers, organisaties en bedrijven kunnen motiveren om het Jeugdsportfonds te ondersteunen, financieel, als intermediair en met de organisatie van allerlei evenementen. Net als wij is Ruben overtuigd van het belang van sport. Het leert je doelen stellen, discipline, je sociaal te ontwikkelen, het is gezond en sporten is gewoon ontzettend leuk." 

 

Budo

Pascal Martens, Docentopleider van de Politieacademie

"Ruben is, als geen ander, perfect in staat om een passend lesklimaat te creëren voor zijn doelgroep en lesinhoud. Hij is zeer goed in staat om maatwerk te leveren per kind en beschikt daarbij over een goed ontwikkelde pedagogische stijl. Het is mooi om te zien hoe hij, net als alle docenten, soms worstelt met een interventie, maar toch vaak de juiste keuzes maakt. Daar waar het anders loopt dan verwacht buigt hij het ook net zo makkelijk weer om. Het is echt een plezier om hem aan het werk te zien!"

 

Matthijs Wilhelmus, Marketing, Global Market Development Manager

"Zijn eigen enorm hoge niveau kun je duidelijk zien in zijn trainingen. Toch kan hij zelfs moeilijke technieken zo uitleggen dat zelfs iemand die nog nooit getraind heeft het snapt."

 

Motivational Speaker

Maureen Veurman, Persvoorlichter at Veurman UwPersvoorlichter and Professional Organizer at Max Organized

"Ruben is een geweldig, boeiende spreker. Zijn verhaal over zijn sportcarrière is indrukwekkend, waarbij de vertaling naar het ondernemerschap via prachtige metaforen heel duidelijk wordt gemaakt. De lange weg als topsporter, met alle ups and downs, is voor menig ondernemer herkenbaar. 
Ruben sprak bij mijn netwerkorganisatie, normaliter een rumoerige groep, maar het was stil in de zaal. Iedereen was ademloos aan het luisteren. De interactie die hij aanbracht in zijn verhaal was goed in balans en er kwamen enthousiaste verhalen op gang. Regelmatig worden er quotes van hem aangehaald in gesprekken die ik met anderen uit de groep voer."

Desirée Kuperus-Mafait, The Travel Club. Voorzitter BNI Wauw!

"Voor een training bij de netwerkorganisatie waar ik momenteel voorzitter ben waren we op zoek naar een motiverende spreker. Al sinds kinderleeftijd ken ik Ruben, maar de laatste jaren volg ik zijn (sport) carrière vooral via de verhalen van zijn familie en social media. Maar met name op die social media is Ruben een persoon die altijd een goed woord over heeft voor anderen. Hij gebruikt metaforen om iets duidelijk te maken en dus leek hij mij de juiste persoon voor onze thema training binnen BNI Wauw! De normaal onrustige groep ondernemers, die altijd hun woordje klaar hebben, hingen aan zijn lippen. Ruben wist op originele wijze de link te leggen tussen zijn sport carrière en het ondernemerschap.
De opbouw van zijn verhaal was prettig om naar te luisteren en door zowel zijn ups als downs met ons te delen maakte hij het herkenbaar. "

Mok Heijmerink, Trainer & Webmaster at Webbouwen aan de keukentafel.

"Ruben is een natuurtalent in het vetellen van een verhaal. Hij voert je mee in zijn verhaal, met pakkende anekdotes en gedetailleerde schetsen van situaties. Je vóelt het helemaal.
Het is zijn verhaal dat ie vertelt. Maar ook ieders verhaal.
Wat ik er zelf van meenam was het belang een goede balans vinden van werken aan je doel en de passie te blijven voelen die de basis daarvan vormt.
Iets waar elke ondernemer mee te maken heeft.
Het was zo'n rond en kloppende presentatie dat ik dacht dat ie dit al heel vaak had gedaan. Dat was niet zo!
Natuurtalent dus."

Fysieke Training

Gert-Jan Teeuwissen, Bestuurslid Stichting Topsport Houten en Directeur T-rope Training en Opleidingen

"De trainingen die Ruben geeft ter ondersteuning van de talenten van Handbal Houten, hebben meerwaarde in de zin van: leren omgaan met weerstand (actie-reactie), mentale weerbaarheid vergroten en het fysieke contact durven aangaan."

 

Paul Zuidema, oprichter, voormalig bestuurslid Rugby Academy Midden Oost

"De talenten van de Rugby Academy Midden-Oost krijgen van Ruben gedurende de winterperiode op rugby aangepaste trainingen met Jiujitsu als grondslag. De wijze waarop Ruben zich in rugby heeft verdiept en dit vervolgens met enthousiasme heeft vertaald naar een trainingsschema voor deze groep, > 15 kinderen in de leeftijd van 12-15 jaar, spreekt tot de verbeelding. 
Met respect, een rustige houding en zijn brede kennis van sport, heeft hij bewezen capabel te zijn deelnemers te motiveren, sporttechnische vaardigheden bij te brengen en tegelijkertijd daar waar gewenst bij te dragen aan de ontwikkeling van karakter en gedrag; zowel individueel als voor de groep als geheel."

 

Jeroen Rinkel, Tennisleraar bij verschillende verenigingen en opleider bij Tennisopleidingen JeroenRinkel

"Topsporter en goede enthousiaste jeugdtrainer deze mooie combinatie is Ruben!!"

 

Kids